Informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over het circus, zoals de tickets en prijzen, algemene informatie over de voorstellingen, een plattegrond van het circus en onze contact gegevens.

Tickets

Ticketprijzen Circuskassa
tribune
kind: € 18,00 p.p. | volwassene: € 23,00 p.p.
loge
kind: € 28,00 p.p. | volwassene: € 33,00 p.p.

(online tickets + 0.90 servicekosten)

Kinderen tot 2 jaar gratis!

Voor kinderen vanaf 2 jaar vragen wij entree, kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis mee mits ze op schoot plaats nemen. Het volwassenen tarief is vanaf 15 jaar. 

Bezoekers met rolstoelen
Rolstoelgebruikers nemen bij ons plaats in de loge. Een rolstoelgebruiker kan een ticket voor € 18,00 aanschaffen. Per rolstoelgebruiker kan 1 begeleider ook een ticket voor € 18,00 aanschaffen. De rolstoelplaatsen zijn per e-mail te reserveren, via: internationalcircusrenz@gmail.com

Openingstijden circuskassa
De circuskassa is op speeldagen geopend. Telkens 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. 

Afrekenen / Pinnen
Pinnen is aan de circuskassa en de restauratiewagen niet mogelijk, betalen kan enkel contant.

Online kaarten bestellen
Via de website kunnen online kaarten worden besteld. Als de bestelling is afgerond ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarbij de bestelde e-tickets met unieke qr-code. Laat deze via de telefoon (of uitgeprint) bij het circus zien om toegang te krijgen.

Online gekochte kaarten kunnen niet ingeruild worden voor geld terug. Wel kunnen de kaarten omgeboekt worden naar een andere datum. Geef dit dan uiterlijk 24 uur voor aanvang van de bewuste voorstelling schriftelijk door aan: tickets@imprv.live Op de dag van de voorstelling is het niet meer mogelijk om kaarten om te boeken.

Tickets kwijt? Laat je bestelde tickets opnieuw versturen: www.imprv.live/tickets-kwijt

Kortingskaarten
Neem kortingskaart(en) mee naar de circuskassa, de korting wordt daar verrekend. Kortingskaarten kunnen niet bij de online verkoop worden ingewisseld.

Algemene informatie

Parkeren
Doorgaans is er altijd voldoende (gratis) parkeergelegenheid op en rondom het het circusterrein.

Openingstijden tent

Het circus opent c.a. 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dat moment is ook onze restauratiewagen geopend en kun je na het controleren van je toegangsbewijs plaats nemen in onze circustent.

Duur voorstelling
Onze voorstelling duurt circa 2 uur met daarin een pauze.

Zitplaatsen
Onze zitplaatsen zijn comfortabele kuipstoelen. De opstelling van de zitplaatsen is zodanig, dat je goed zicht hebt op de circuspiste. De zitplaatsen zijn niet genummerd: Placering gebeurd op volgorde van binnenkomst.

Pauze
Onze voorstelling duurt circa 2 uren met daarin een pauze. Tijdens de pauze kun je bij onze restauratiewagen koffie, thee, frisdranken en diverse lekkernijen kopen. Het meebrengen van eigen voedingswaren stellen wij niet op prijs.

Activiteiten pauze
Tijdens de pauze zijn er activiteiten, waaronder pony rijden voor kinderen, deelname geschiedt op eigen risico.

Nooduitgang
De diverse nooduitgangen in onze circustent worden aangegeven door nooduitgang-bordjes. Nooduitgangen en trappen moeten worden vrij gehouden. Bij calamiteiten verzoeken we je de instructies van ons personeel uit te voeren.

Circus plattegrond

Contact

Mail voor vragen naar:
internationalcircusrenz@gmail.comContact Fam. Renz
Tel: +49 1512 6256028
E-mail: amandakl.renz@gmail.com

 

Voor evenementen, vergunningen:
W. van Heybeek
Egypteneinde 26
9645 LE Veendam
Tel. 0598-634062 (b.g.g. 06-53270443)
E-mail: wilrag@outlook.com

Publiciteit:
R. van Heybeek
Tel. 0598-634062 (b.g.g. 06-53630136)
E-mail: wilragpr@outlook.com